neděle 28. června 2009 | By: AndreaP.

Jednokitovka č.18

Je neděle, tudíž čas tradiční babinetí jednokitovky. Tento týden byl úkol velmi těžký, neb kit byl obsahově velmi chudý, jedná se o kit Daddy by Jaelop design.
Tak nejprve ločko soutěžní :


A pak jedno nesoutěžní :)


Můj blog dostal svá první ocenění...

Dneska mám šťastný den, hned čtyři mé milé kamarádky Babinetky, a sice
mi udělily cenu za tento můj blog



Všem čtyřem chci z celého srdce poděkovat, moc si vašeho ocenění vážím !!!

Here are the rules for this award:

1. Put the award on your blog.

2. Include a link to the person who gave you the award.

3. Nominate 7 or more blogs (always hard to do).

4. Leave a message on their blog letting them know they have an award on your blog.

Zde jsou pravidla pro udělení tohoto ocenění:

1. Umísti ocenění na svůj blog.

2. Nezapomeň zahrnout i link osoby, která Ti ocenění udělila.

3. Nominuj 7 nebo více blogů ( vždy obtížné).

4. Zanechej zprávu na jejich blogu, abys jim dal vědět, že mají na Tvém blogu ocenění.

The nomination
Má nominace

1. http://nasza-scraplandia-freebies.blogspot.com/

2. http://digikeepsake.blogspot.com/

3. http://wewsik.blog.cz/

4. http://scrapidea-timkova.blogspot.com/

Tajemná Antarktida ...

Dnes trošku netradičně - z jiného soudku jak se říká- pustila jsem se do loček tajemné a neprobádané země s názvem Antarktida - je to země mrazivá, nebezpečná, ale zcela určitě moc krásná, a jako taková je i snem človíčka, který se náhle objevil v mém životě, a který je prostě moc prima kamarád....díky, že jsi !!!




pátek 26. června 2009 | By: AndreaP.

Ráček - Kačenka od Evajska slaví 1.narozeniny

Kačence od Evajska přeji touto cestou hlavně zdraví, pohodu a krásné dětství v náruči mámy a táty...a tady dva ráčci ode mě pro vás tři...



Kredit : vše collab Summer Solstice by NLD a Edeline Designs
neděle 21. června 2009 | By: AndreaP.

Jednokitovka č. 17

Tak opět máme neděli, a opět je tady naše babinetková jednokitovka. Tentokrát jsme měli za úkol vytvořit ločko z kitu Sweet magnolia by Zalinka a Dallien.
A já odvážná jsem se pustila do toho, řekla si, jednou něco jiného než děti a vzala svou fotku ...tak nevím, jestli jsem raději neměla zůstat u dětí ...



Tomášek má narozeniny !!!

Ano, je to tak, dneska je první letní den, a právě v tento den jsem se stala poprvé maminkou, neb se narodil můj syn Tomášek....takže dneska máme u nás narozeninový den, tomu mému "miminku" je už pět let. Šílené, je to jako včera, kdy mi ho poprvé dali do náruče...a já jsem opět zcela naměkko...
Můj milovaný Tomášku, tyto řádky jsou určené jen a jen Tobě...z celého srdce Ti přeji hlavně zdraví, protože to moc a moc potřebuješ, dále štěstí, spoustu kamarádů, stálý úsměv ve Tvé tvářičce, žádný smutek a slzičky, milující sestřičku Kačenku, se kterou tak rádi děláte lumpárny, až nám rodičům vstávají vlasy hrůzou na hlavě, spokojený domov a v něm hřejivou náruč Tvých nejbližších. Moc Tě miluju, jsi moje sluníčko a vždycky tady budu pro Tebe, stejně jako pro Tvou sestřičku. Tvá maminka.





Kredit : Sweet magnolia by Zalinka a Dallien v retro úpravě
čtvrtek 18. června 2009 | By: AndreaP.

Babinet Awards III.

A máme tady třetí kolo oblíbené velké soutěže na Babinetu, aneb jednoho dne se objevilo dlouho očekávané oznámení dalšího tématu, tentokrát toto :

Na vědomost se dává, že Váš administrátor vyhlašuje soutěž Babinet Awards III. o nejkrásnější ločko!
Zadání: Libovolný kit (jakékoliv podklady bez omezení) využijte na zdokonalení jedné fotografie, na které je zobrazeno vaše nejoblíbenější jídlo!
Uffff, téma jako hrom, bylo jasné, že bez vtipu a nadsázky to asi nepůjde, tuž jsem zapojila své mozkové buňky a vzniklo toto :


Musím uznat, že mě to neskutečně bavilo !!!!!!!!
neděle 14. června 2009 | By: AndreaP.

Jednokitovka č. 16

Je neděle večer, což u Babinetek značí čas "jednokitovky", neb kdo si hraje, ten přece nezlobí. Tentokrát mě teda kit pořádně potrápil, jsem nastydlá, do toho malujeme, všude chaos a bordel...prostě mě to nebavilo, ale nejsem srab, nechtěla jsem to vzdát. A tak tady je výsledek, moje soutěžní ločko ...




Kredit : kit Fairies od Verascrap
sobota 13. června 2009 | By: AndreaP.

Katuška po ránu ...

Katuška a jídlo, tak to je šílená kombinace, do roka to byl úžasný jedlík, radost se koukat, ovšem nyní - být to jen na ní - tak se bez jídla asi zcela obejde, teda pokud to není něco, co má vysloveně ráda, jako čokoládky.
Čokoládové koblížky takhle po ránu jsou pro ni občas přijatelná varianta, ovšem foťák v ruce maminky nevěstí nic dobrého....jako by říkala, no mami, necháš mě aspoň najíst :)



Kredit : Cali Tatate Lolo Paradize, My Dream World by NLD

pátek 12. června 2009 | By: AndreaP.

Ráček pro Štěpánku - její krásná dcera

Už je to delší dobu, co Štěpánka hodila "do placu" jednu fotku své dcery s tím, kdo by měl chuť jí scrapnout. Dopadlo to nakonec tak, že už si to zkusily snad všechny babinetky z našeho digi-fóra, takže Štěpánka měla komplet celou sbírku a tak jsem se nemohla nechat zahanbit a pustila se taky do toho. No a takhle jsem to teda nakonec (a jako jedna z posledních, se přiznávám) pojala já ...



Kredit : 1001 nights by NLD

Moje maličkost ...

V lese je strašně krásně, miluju tu vůni a ty zvuky tam, je to, jako by člověk vstoupil do jiného světa ...



Kredit : Secret Garden By SussieM designs, NLD
středa 10. června 2009 | By: AndreaP.

Tomáš

Můj Tomášek, jak já říkám "chlap" mého života - to moje "malé miminko", které bude mít příští týden už pět let....tak rychle to utíká, tak strašně rychle...


Ločko s názvem Výlet v MINIUNI
Kredit : vše NLD - směs kitů



Ločko s názvem Barevný chaos
(já si prostě musela tu bláznovinu zkusit)
Kredit : Jokes On You, MaeliaDesigns -PrettyMusic


Ločko s názvem V lese
(Tomášková oblíbená motorka, bez ní ani ránu...)
Kredit : NLD

Kateřina

Dneska si tady vložím nějaké scrapíky mé dcerušky Kačenky, je to moje sluníčko, které ovšem právě prochází obdobím neskutečného vzdoru, vzteku a nejoblíbenější její slovo je NE. Pomoooooooooct :-)




Ločko s názvem OKOUZLENÍ
Kredit : PST Desing, Natalli, NLD



Ločko s názvem ZASNĚNÍ
Kredit : papír kamarádka Hellga-dále má úprava, kit Secret garden by Lilli desing

A tohle ločko bylo jedno z řad soutěžních jednokitovek
Kredit : kit Spring in my heart od Verascrap



úterý 9. června 2009 | By: AndreaP.

Mé dvě žabičky ...

Síťa (PST Desing) má dneska nový kit - STORMY, sotva jsem si ho stáhla, hned jsem si jednu fotku scrapla, ten kit je fakt úžasný !!!! Takže Síťo, díky moc.



Soutěž DitaB - moje Káťa

Začátkem června vyhlásila DitaB. soutěž, podmínkou bylo použít alespoň tři věci ze sampleru nového kitu a dále její frebíčko Baby. No a tak jsem to taky zkusila, vyhrát jsem sice nakonec nevyhrála, ale moji Káťu tady přesto dám, neb je prostě úžasná :) :)



Ráček pro mou Haničku

Dnes jsem měla chuť udělat někomu radost, no a komu jinému, než mé Haničce. A tak vznikl tento ráček...Hanička chce fotky hlavně v obdélníkovém tvaru, nechává si je většinou vyvolat, no řeknu vám, byla to fuška, já si tak zvykla na ty čtverce :) :) :) Jinak je to takový netypický ráček, správná bláznovina, trošku jiné, než dělám, ale změna je život, no ne?




Kredit : vše Viky desing - kity 1000 miles a Welcome spring
pondělí 8. června 2009 | By: AndreaP.

U mě doma na zahrádce...


Vidíte tu nádheru? To tak hladí po duši, teda mě určitě, ta příroda je tak úžasná.
Je to foceno dneska, a opravdu je to u mě doma. Svítilo sluníčko, vzala jsem nový foťák, no foťák, to už je spíš "dělo" - když už o něm mluvím, měla bych ho představit, takže jedná se o Olympus E520, digitální zrcadlovku - a já k němu přistupuju stále s posvátnou úctou a stále mu "vykám", neb mám pocit, že se v životě nenaučím tento stroj správně ovládat. Takže případní fotografové, přimhuřte oči, já fakt fotit moc neumím, ale ty fotky mi udělaly takovou radost, že třeba i někoho z vás potěší. Proto také níže přikládám prezentaci pár dalších....však je to blog nejen o scrapu, ale i o fotografování...a mě to makro tááááák baví :-)



Mé děti společně

Je velice těžké vybrat z takové spousty už udělaných loček aspoň pár na ukázku, když není v mých silách je tady zpětně za tu dlouhou dobu vložit všechny. A tak tady je jedna malá prezentace loček, kde jsou mí mazlíci - Káťa a Tomášek - společně, je to náhodný výběr - a jsou to jak mé dílka, tak ráčci, za které ještě jednou díky. A tady teda zmiňovaná "všehochuť" ...


neděle 7. června 2009 | By: AndreaP.

Babinetky si hrají č.15

Na mém "domovském serveru" si Babinetky každý týden hrají :) Princip spočívá v tom, že vítězka kola vybere kit, ze kterého pak další týden musíme vytvořit ločko, přičemž smíme použít jen tento kit, proto název "jednokitovka". Dneska proběhlo už patnácté kolo, a tak jako čerstvé ločko hned vkládám.
Tentokráte jsme pracovali s kitem Senteur d´agrume by Corinne



A jak už jsem psala, jelikož těch kol bylo už patnáct, pokusím se předchozí jednokitovky zde umístit alespoň ve formě prezentace, ať to je vše hezky pokupě :)

Babinet Awards II.

Po úspěchu, které sklidilo první kolo Awardsu, se náš administrátor a porotce našich jednokitovek Jirka rozhodl, že se bude soutěžit dále, a tak se jednoho dne objevila na fóru další výzva, tentokráte tohoto znění :

Na vědomost se dává, že Váš administrátor vyhlašuje soutěž Babinet Awards II. o nejkrásnější ločko!

Zadání: Libovolný kit (jakékoliv podklady bez omezení) využijte na zdokonalení jedné fotografie, na které je zobrazena vaše láska! Může to být kdokoliv a cokoliv (člověk, zvíře, koníček...), jsou pouze dvě výjimky: nesmí to být vaše děti a nesmím to být já!

Tak to bylo slovo do pranice, po prvním kole jsme už věděly, že to chce hlavně nápad, jak jsem se s tím poprala já tentokráte, posuďte samy. Pro zajímavost, toto kolo jsme nazvaly důvěrně jako kolo "loveloček"...


Co mi ale udělalo nakonec největší radost byla skutečnost, že jsem toto kolo soutěže vyhrála, huráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :) :) :)

Babinet Awards I.

Jednoho dne se u nás na Babinet.cz objevilo toto sdělení :

Na vědomost se dává, že Váš administrátor vyhlašuje soutěž Babinet Awards I. o nejkrásnější ločko!

Zadání: Libovolný kit (jakékoliv podklady bez omezení) využijte na zdokonalení jedné Vaší vlastní fotografie v dospělém věku.

Jak jsem se s tím poprala, posuďte sami :
(tady vlastně vidíte mé "jáločko" - jak jsme to s holkama Babinetkama nazvaly)



A přestože, ač se to nezdá, bylo toto soutěžní zadání strašně těžké (zkuste si někdy scrapnout sami sebe, to se dělá táááák těžko - teda mě určitě), tak jsem udělala ještě jednu verzi - černobílou, pro kterou jsem se sice nakonec nerozhodla, ale přesto pro úplnost ji sem dávám...



sobota 6. června 2009 | By: AndreaP.

Photo mask I.

Jsem součástí týmu Babinetek, což je skupina nadšených holek - strašně moc šikovných, kde tvoříme na vlastním blogu frebíčka, a moc nás to baví. A mě jednou napadlo, zkusit si něco zcela sama, sólovka. Vědět, na co mám, a na co už třeba ne. A tak vznikly tyto photo-masky.

DOWNLOAD

Koncert duchovní hudby komorního orchestru ZUŠ Ostrava-Vítkovice

Základní umělecká škola dr.Leoše Janáčka v Ostravě-Vítkovicích měla 27.dubna 2009 koncert duchovní hudby komorního orchestru učitelů školy. Byla jsem požádána, zda bych nenafotila nějaké fotky a ty pak nescrapla, jak jsem se tohoto úkolu zhostila, vidíte v prezentaci. Děkuji touto cestou celému orchestru za úžasný kulturní zážitek, byli jste skvělí !!!!