neděle 30. srpna 2009 | By: AndreaP.

Jednokitovka č. 27

Včera byla neděle a tudíž soutěž, zadání byl kit Marguerite et papillons. Tak tady je moje ločko z něj, můj syn Tomášek...


Vzpomínka na léto ...

Tak jedna vzpomínka na léto a úžasnou dovolenou, vše je z nového kitu Memory of Summer by Sonrisa. Soni díky moc za něj ...


Jednokitovka č. 26

Opět se zpožděním, ale přesto vkládám jednokitovku minulého týdne, zadáním byl kit od LavandaScrap a je to zároveň ráček pro mou kamarádku Sun


pátek 21. srpna 2009 | By: AndreaP.

Pro Tebe...

V lásce neplatí žádná pravidla. Snažit se své city ovládnout? K čemu to všechno? Nakonec rozhodne srdce, a nám nezbývá nic jiného, než jej poslechnout.
(Coelho Paulo)

Kredit : papír, maska - NLD (upraveno), text Síťa

Jednokitovka č.25

Zadání tohoto týdne bylo kit Sing me gently by Sarahh.



Dovolená 2009 a já...

Úžasná dovolená v Jeseníkách, přesněji Hynčice pod Sušinou - nádhera, nádhera, nádhera, zamilovala jsem si ten kraj a chci se do něj zase jednou vrátit...a tady jsem holka statečná a pár momentek mé osoby (mimochodem fotek z dovolené mám skoro tisíc).






















Jednokitovka č.24

Neděle je vždy ve znamení jednokitovek, tady tato je sice už 14 dní stará, ale co, hlavně že ji mám :-) Úkol byl tehdy udělat ločko z kitu Noémie by Mini Renne.


Ráčci k narozeninám...

Tak jsem tady dlouho ničím nepřispěla, v mém životě se totiž odehrává něco "zásadního", na jednu stranu nic moc pěkného, na stranu druhou ale zase něco moc krásného...a tak jsem se dneska rozhodla, že zpětně dodám něco z mých dílek, protože digiscrap je pro mě oázou, místo kde utíkám, když je mi mizerně, i když je mi krásně. Takže nejprve ráčci, a sice pro Dagi, Topi a Dušičku...lépe řečeno pro jejich dítka :-)


Kredit : směs kitů NLD



Kredit : kit HP orange, SDS-Jokes on you, NLD

pondělí 3. srpna 2009 | By: AndreaP.

Jednokitovka č. 23

Byla jsem týden na úžasné dovolené v Hynčicích pod Sušinou - Jeseníky (fotky určitě na blog dám, jsem toho ještě úplně plná), v sobotu se vrátila do tvrdé reality všedních dnů, a v neděli na poslední chvíli, a jen spíše z pocitu povinnosti, jsem se vrhla na naši pravidelnou jednokitovku. Zadání bylo tentokráte kit Orange by happy-scrap. Jaké bylo mé překvapení, když jsem tohle kolo vyhrála. Takže díky, díky, díky moc... A ano, jsem to já na ločku, takhle spokojeně mi tam bylo...já chci zpátky :-)