čtvrtek 23. července 2009 | By: AndreaP.

KIT - Andrejčina zahrádka

Tak je tady, zmiňovaný kit Andrejčina zahrádka, ke kterému patří i níže dané overlays. Tak ať se vám dobře scrapuje a budeme s Haničkou rády, když nám pošlete své výtvory ...




úterý 21. července 2009 | By: AndreaP.

KIT - Andrejčina zahrádka - overlays

Moje nejlepší kamarádka Hanička (alias Čarodějka) - aneb má druhá mamča - je se mnou od mých začátku, co se hrátek s grafikou týče. A tak to nemohlo dopadnout jinak, než že po tom, co já jen tak nafotila nějaké věci na své zahrádce, padlo ono pověstné "uděláme svůj vlastní kit", jen my dvě, taková naše sólovka.
Tak tady je, předzvěst kitu Andrejčina zahrádka, který bude brzy následovat, dneska to je jeho první část, nazvaná prostě ozdoby, aneb overlays. Stáhnout si ho pochopitelně je možné i z blogu Haničky - http://ucarodejkyh.blogspot.com/ a nebo z oficiálního blogu Babinetek.
Haničko, děkuju, byla to nádherná spolupráce !!!!


Jednokitovka č.21

Trošku se zpožděním sem vkládám další kolo naších babinetkových jednokitovek. Tentokrát naše zadání znělo kit Zestaw LATO by Jalogg.



Folklór jinak...

Proč si taky občas nezkusit scrapnout něco jiného, než klasicky děti? A tak vzniklo toto, jedna zahraniční skupinka - no uznejte, Ti chlapi jsou fakt sexy :-)


Kredit : PST Desing
úterý 14. července 2009 | By: AndreaP.

Impozantní Elbrus

Elbrus je s výškou 5642 metrů nad mořem nejvyšší horou Kavkazu a Ruska, přičemž Kavkaz bývá považován za hranici Evropy. Elbrus je neaktivní sopkou se dvěma vrcholy (západní 5642 m a východní 5621 m). Vzdálenost obou vrcholů je 1500 metrů.
A protože tato hora vypadá opravdu impozantně, rozhodla jsem se pokračovat ve scrapu těchto divů přírody a světa, a dneska se pokusila o ločko právě této hory.


Kredit : kit Zestaw fioletowy by Jolagg
neděle 12. července 2009 | By: AndreaP.

Jednokitovka č.20

Tak toto kolo bylo fakt těžké, kit tak netradiční, přece jen v Africe jsem nikdy nebyla, že? No jak jsem se s tím poprala, posuďte sami...
Zadáním byl tentokráte kit Douce saveurd Afrique by Pinkflowers.


pátek 10. července 2009 | By: AndreaP.

Photo mask II.

Mé první sólo photomasky měly velký úspěch, přes tisíc stažení jsem opravdu ani ve snu nečekala, strašně mile mě to překvapilo, a hlavně mě to inspirovalo k vyvoření dalších, tak tady jsou, třeba se budou někomu hodit. Stáhnout si je je samozřejmě možné i na oficiálních stránkách Babinetek.


DOWNLOAD

čtvrtek 9. července 2009 | By: AndreaP.

Slečna Káťa ...

Jedna taková bláznivina, aneb ločko "zadovka"...


Kredit : kit SUMMERTIME STORY
středa 8. července 2009 | By: AndreaP.

Dcera Kateřina

Koukám na svou dceru, jak sleduje pohádky a pomalu mi to dochází, ona už opravdu není to malé miminko, ale roztomilá slečna ...


Kredit : scrapidea-garden-addon, photo-maska vlastní
neděle 5. července 2009 | By: AndreaP.

Jednokitovka č.19

Tak máme opět neděli a tím pádem babinetí hrátky, aneb jednokitovka, tento týden jsme měli zadání kit I am a boy od Mag desing. A takhle jsem to pojala já ...


středa 1. července 2009 | By: AndreaP.

Káťa nemá náladu...

Ten pohled do mého fotoaparátu mluví za vše..."mami, nech už toho, jo???"


Kredit : Summer Solstice by NLD a Edeline Designs